Οθόνη Εγγραφής

Την πρώτη φορά που ανοίγετε την εφαρμογή του σας ζητείται να πραγματοποιήσετε εγγραφή στη βάση δεδομένων της εφαρμογής D-Partner, χρησιμοποιώντας μια έγκυρη διεύθυνση email και ένα συνθηματικό της δικής σας επιλογής. Με την εγγραφή έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Τηλεϊατρική.

Με το που πραγματοποιήσετε την εγγραφή επιτυχώς, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας προτρέπει να επαληθεύσετε την διεύθυνση email που έχετε χρησιμοποιήσει σαν κωδικό χρήστη (user name). Αν δεν πραγματοποιήσετε επαλήθευση της διεύθυνσης e-mail, δεν θα μπορέσετε να ενημερώνετε την ηλεκτρονική σας καρτέλα μέσω της υπηρεσίας Τηλεϊατρική.

Έχετε την δυνατότητα αν επιθυμείτε να μην πραγματοποιήσετε εγγραφή, επιλέγοντας το πεδίο Χωρίς εγγραφή. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Tηλεϊατρική. Σε περίπτωση που μελλοντικά θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εγγραφή πατώντας το κουμπί Τηλεϊατρική ακολουθώντας τις αναγραφόμενες οδηγίες.

Ολοκληρώνοντας την εγγραφή, προχωράτε στην οθόνη Προφίλ.

Νέα

Διεύθυνση

Τηλ.: (+30) 2167006021
Fax: (+30) 2167006022
Website: https://www.diabetesinnovations.gr
Email: [email protected]

Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος http://www.diabetesinnovations.gr έχει σκοπό την παροχή πληροφοριών και την παροχή υπηρεσιών για τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.Το περιεχόμενο του ιστοτόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Eταιρείας.

Για οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου, απαιτείται προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Eταιρείας.