Οθόνη Προφιλ

Οθόνη Προφίλ

Στην οθόνη Προφίλ πραγματοποιείστε καταχώρηση προσωπικών στοιχείων αναγνώρισης, όπως ονοματεπώνυμο, ύψος, βάρος, ηλικία, τύπο και έτος διάγνωσης διαβήτη. Συμπληρώστε να πεδία με την ένδειξη Υποχρεωτικό, ανάλογα με τον τύπο διαβήτη που σας αφορά.

Με την αναγκαία συμβολή του θεράποντα ιατρού σας, καταχωρείστε όπου απαιτείται τις αναγκαίες παραμέτρους διαβήτη όπως το συντελεστή διόρθωσης (correction factor), την αναλογία ινσουλίνης υδατανθράκων (insulin to carb ratio), την ιδανική τιμή και τα άνω και κάτω επιθυμητά όρια γλυκόζης, όπως επίσης και τη χρονική διάρκεια γευματικής ινσουλίνης.

Οι τιμές των ανωτέρω παραμέτρων διαβήτη οφείλουν να είναι πραγματικές και να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Συμβουλευθείτε τον ιατρό σας αν δεν είστε σίγουροι για αυτές.

Μπορείτε να καταγράψετε την τρέχουσα αγωγή που ακολουθείτε χρησιμοποιώντας μια ευρεία λίστα φαρμάκων που προσφέρεται αποθηκευμένη στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε το διαβητικό ιστορικό σας και τις διαγνώσεις που σχετίζονται με αυτό.

Συμπληρώστε υποχρεωτικά ένα τηλέφωνο επείγουσας επικοινωνίας, το οποίο θα χρησιμοποιείται για την αποστολή SMS από την υπηρεσία Hypo-Alert σε περιπτώσεις ξαφνικής υπογλυκαιμίας.

Όταν είστε έτοιμοι πατείστε το κουμπί Καταχώρηση για να αποθηκεύσετε το προφίλ σας.

[Όλα τα στοιχεία της καρτέλας Προφίλ μπορούν να τροποποιηθούν όποτε το επιθυμείτε, πατώντας το κουμπί Ανανέωση.]

Νέα

Διεύθυνση

Τηλ.: (+30) 2167006021
Fax: (+30) 2167006022
Website: https://www.diabetesinnovations.gr
Email: [email protected]

Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος http://www.diabetesinnovations.gr έχει σκοπό την παροχή πληροφοριών και την παροχή υπηρεσιών για τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.Το περιεχόμενο του ιστοτόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Eταιρείας.

Για οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου, απαιτείται προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Eταιρείας.