Τηλεϊατρική

Η υπηρεσία Τηλεϊατρική παρέχεται μόνο σε συνδρομητές του δικτύου Vodafone.

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να ενημερώνετε την ηλεκτρονική σας καρτέλα ασθενούς με τα στοιχεία και τις μετρήσεις που πραγματοποιείτε. Ο υπερσύνδεσμος της σελίδας της καρτέλας ασθενούς είναι:

https://www.diabetesinnovations.gr/DPartner

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική σας καρτέλα γίνεται με το email  και τον προσωπικό σας κωδικό που δώσατε κατά την διαδικασία της εγγραφής.

Έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε ένα κωδικό πρόσβασης σύντομης διάρκειας μέσω email από τον διακομιστή της Diabetes Innovations στον ιατρό σας (ή σε άλλο άτομο) ώστε ο τελευταίος να μπορέσει να παρακολουθήσει την πρόοδό σας και να κάνει κατάλληλα σχόλια.

Η ηλεκτρονική καρτέλα ασθενούς ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Μόνο εσείς έχετε διακαίωμα ανανέωσης των στοιχείων της. Επίσης έχετε την δυνατότητα διαγραφής της ηλεκτρονικής σας καρτέλας όποτε το θελήσετε.

 

 

Νέα

Διεύθυνση

Τηλ.: (+30) 2167006021
Fax: (+30) 2167006022
Website: https://www.diabetesinnovations.gr
Email: [email protected]

Όροι χρήσης

Ο ιστότοπος http://www.diabetesinnovations.gr έχει σκοπό την παροχή πληροφοριών και την παροχή υπηρεσιών για τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.Το περιεχόμενο του ιστοτόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Eταιρείας.

Για οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου του ιστοτόπου, απαιτείται προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Eταιρείας.